Dnes je pátek, 22. března 2019, svátek má Radek
» Stacionář VELETA
» Domov VELETA

KOVO-PLAZMA, spol. s r.o.

VIII. ročník společenského plesu Sdružení Veleta

VIII. ročník společenského plesu Sdružení Veleta Tak se nám 7.2.2019 rok s rokem sešel a jako vždy se v prostorách jídelny Základní školy Chalabalova (které tímto velmi děkujeme),uskutečnil rozverný a divoký ples Sdružení Veleta. Do slavnostně vyzdobeného sálu se v podvečer sešli všichni milovníci legrace, tance a dobrého jídla, aby společně vytvořili úžasnou atmosféru, které musel podlehnout každý účastník. Po počátečním úvodním slovu bylo k dispozici bohaté občerstvení vyrobené samotnými klienty, jenž překvapilo vzhledem i chutí. K poslechu i tanci pak vyhrávala hvězdná učitelská kapela zmíněné základní školy, kterou během večera ještě podpořilo vystoupení neméně hvězdného Jiřího Helána, jenž s energií sobě vlastní strhl ke zpěvu většinu sálu. V neposlední řadě pak byly k vidění i dvě taneční vystoupení. V nich se představili klienti stacionáře s nacvičeným představením „ptačího“ šátkového tance a brněnská skupina Abanico nás přenesla na divoký západ skrze předvedené country.

Vrcholem vydařeného večera se pak stala neuvěřitelně bohatá tombola o hodnotné ceny, která vygradovala veselou náladu k napínavému a pro mnohé účastníky velmi úspěšnému konci.

Akce se zkrátka vydařila. Bezprostřednost a dobrá nálada všech zúčastněných vytvořila téměř rodinnou atmosféru, takže nezbývá než se těšit na další ročník a poděkovat všem organizátorům za příjemný společenský zážitek.

Sdružení Veleta, z.s.
Lukáš Brož

obrázek (kliknutím zvetšíte)obrázek (kliknutím zvetšíte)obrázek (kliknutím zvetšíte)

Další foto naleznete ve fotogalerii: VIII. ročník společenského plesu Sdružení Veleta