Prodej výrobků

2015 / prosinec Autor: Sdružení Veleta, o.s.

obrázek

V prvním prosincovém týdnu 2015 proběhl prodej výrobků chráněných dílen v areálu Gymnázia na Mendlově náměstí. Výrobky prodávali sami studenti a dílně Sdružení Veleta byla tato možnost také nabídnuta. Klienti dílny si mohli sami vyzvednout výtěžek z prodeje, poděkovat za pomoc a předat studentům malý dárek.

Tato akce se pořádá opakovaně každý rok a Sdružení Veleta se ráda vždy zúčastňuje. Děkujeme vedení školy, že nám umožňuje se této akce zúčastňovat.

Dílna ve Veletě prodává i na různých jarmarcích a prodejních výstavách a nyní bude sama pořádat pravidelně 2x ročně - na jaře a na podzim - prodejní výstavu svých výrobků přímo ve stacionáři v Kohoutovicích. Datum akce bude vždy včas upřesněno.

Všechny výrobky je možno si prohlédnout na stránkách Velety, kde je samozřejmě k nahlédnutí i ceník.

Fotogalerie

foto č.1: Prodej výrobků
foto č.2: Prodej výrobků

Přejít na seznam článků

 

Spolufinancováno:
logo Jihomoravského kraje logo města Brno logo obce Kohoutovice logo Ministerstva práce a sociálních věcí logo Ministerstva zdravotnictví
Naši významní podporovatelé:
KOVO-PLAZMA, spol. s r.o. ALFA-HELICOPTER, spol. s r.o. Brno Business & Style - CCB, spol. s r.o. KOMPAKT, spol. s r.o. - Českomoravská reklamní agentura Siemens ČR OHL ŽS, a.s. Baumax ČR